Choď na obsah Choď na menu

AC Milan hjemme 1-2 Genoa Cricket

AC Milan konkurrerte mot Genoa Cricket i kamp 26 i Serie A. Imidlertid scoret Pandev og Casata og Ibrahimovic fikk et mål. Til slutt tapte AC Milan 1-2 mot Genoa Cricket og led et nederlag i det andre spillet i de ni siste seriekampene. På grunn av epidemien var San Siro tom, og fansen kunne ikke bruke billige fotballdrakter for å heie på lagene de støttet.

AC Milan ligger nå på 7. plass i Serie A, mens Genoa Cricket ligger på 17. plass i Serie A-stillingen. Det er fortsatt et gap mellom de to lagene når det gjelder styrke, men situasjonen på banen har ikke utviklet seg mot forventningene våre. I det 7. minutt av kampen presset Pandev inn nettet 3 meter foran målet, 1-0. I det 41. minutt innrømmet AC Milan et mål. Genoa Cricket 2-0 i første omgang. Det var lett å spille i andre omgang. Ibrahimović, som tok på seg AC Milan drakt igjen denne sesongen, trakk seg tilbake i det 77. minutt! I den siste perioden var AC Milan til slutt ikke i stand til å komme seg etter nederlaget.

På slutten av kampen tapte Milan mot Genoa Cricket 1-2 hjemme.