Choď na obsah Choď na menu

Liverpool går inn i League Cup-kvartfinalen

Kvartfinalen i Premier League Cup har allerede begynt, og Premier League-leder Liverpool er mot Arsenal. Liverpool og Arsenal kjempet 5-5 på ordinær tid, og Liverpool slo Arsenal 5-4 i straffesparkkonkurransen. Fansen som fikk den røde billige fotballdrakter i publikum jublet.

Liverpool er et sterkt lag i Premier League. I dette spillet har Liverpool en klar fordel. Liverpool tok ledelsen de første 6 minuttene. Arsenal utlignet på 19 minutter. Etter det viste Arsenal en sterk offensiv og scoret to mål. I den påfølgende tiden bandt Liverpool scoringen. Begge parter oppnådde til slutt 5-5 på ordinær tid. Denne plata har allerede gjort fans i Liverpool drakt nervøse og ser frem til den. Begge sider gikk inn i straffesparkkonkurranse, og scoringen for hele kampen ble til slutt låst til 10-9.

Liverpools straffesparkkonkurranse 10: 9 vinner Arsenal, spennende for å kvalifisere seg til League Cup-kvartfinalen.