Choď na obsah Choď na menu

FC Bayern München oppvarmingskamp

Bundesliga FC Bayern München første oppvarmings kamp i den nye sesongen ble holdt i Klagenfurt, Østerrike. Dette første showet tiltrekker seg også mange fans. Den endelige FC Bayern München3-1 reverserte seieren over Paris Saint-Germain. I et godt spill hadde FC Bayern München-fans billige fotballdrakter for å feire sitt lags store seier.

I dette spillet returnerte ikke spillerne som deltok i VM i begge sider, og styrken til Paris Saint-Germain ble kraftig redusert. FC Bayern München, det tyske lagets hovedlag i gruppespillet ikke ble vist i første sesong, begynte et stort antall ungdomsopplærings debut. Tusenvis av fotballfans hadde på seg Billige FC Bayern München drakt for å se kampen Paris Saint-Germain benyttet seg av kontraangrep muligheter, den 18-årige tenåringen Weah brøt, FC Bayern München 0: 1 bak. Etter den 61. minutt ble den utjevnet. Etter noen minutter scoret FC Bayern München et poeng og scoret en 2: 1 ledelse. I det 78. minutt scoret Bayern enkelt et poeng og endelig satte poengsummen på 3: 1.

Den flotte reverseringen av FC Bayern München brakte også uventede overraskelser til fansen. Det er verdt for alle å se de unge tenårene ta en flott begivenhet uten at de viktigste spillerne spiller.