Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain Champions 2-0 vinner over Manchester United

I sesongen 2018-19 tok UEFA Champions League 16 elimineringsturneringen ledelsen i to første runder. En fokus matchup ble lansert i to giganter, og Paris Saint-Germain utfordret Manchester United. Site usher fans hadde på seg billige fotballdrakter til å hilse på dem.

Ved begynnelsen av kampen begynte de to sidene en hard kamp. Imidlertid brøt begge sider av første halvdel av kampen ikke motstandernes mål om å krysse hverandre, de to sidene 0-0. Den andre halvdelen av den enkle sidekampen. I det 53. minutt av kampen tok Di María hjørnet, Kimpembe volleyet ballen, ballen rett inn i nettet, 1-0, Paris Saint-Germain tok ledelsen. I det 59. minutt lanserte Paris Saint-Germain en rask pause, og Di María, som scoret to ganger, sendte en rett plugg igjen. Mbappé i nr. 7-Paris Saint-Germain drakt ble satt inn bak de to defensivspillerne og sparket deretter ballen med sin høyre fot. , 2-0, Paris Saint-Germain utvidet ledelsen.

Til slutt slo Paris Saint-Germain Manchester United på 2-0.