Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain 6-1 seier

I andre runde av Champions League-gruppespillet spilte Paris Saint-Germain hjemme mot Fudbalski klubben Crvena zvezda. Etter kampen tok Paris Saint-Germain fordelen av undertrykkelse. I spillet bærer tusenvis av foreldre billige fotballdrakter for sine barn.

I det 20. minutt tok Neymar frisparket og scoret direkte. Paris Saint-Germain ledet 1-0. To minutter senere utvidet Paris Saint-Germain sin ledelse raskt; Neymar scoret to ganger, 2-0. I det 37. minutt scoret Paris Saint-Germain ytterligere mål. I den 41. minutt tok Di María det neste trinnet og Paris Saint-Germain ledet 4-0. I andre omgang, i det 69. minutt sparket Mbappé ballen og scorede 5-0. I det 74. minutt trakk Fudbalski klub Crvena zvezda-laget tilbake en by, 1-5. I det 81. minutt slo Neymar på en Billige Paris Saint-Germain drakt et frispark på forsiden av straffesparket for å fullføre hat-tricket, Paris Saint-Germain 6-1 Fudbalski klubben Crvena zvezda, en komplett seier.

Paris Saint-Germain er for tiden på toppen av den franske liga, og til slutt vinne Paris Saint-Germain 6-1 Fudbalski klubben Crvena zvezda. Etter å ha vunnet den første seieren i Champions League, er dette allerede den andre etterfølgende seieren i Paris Saint-Germain i Champions League.