Choď na obsah Choď na menu

Manchester City 6-0 Lectra FC Shakhtar Donetsk

I sesongen 2018/19 startet UEFA Champions League Group F den fjerde runde konkurransen. Premier League-giganten Manchester City satt i Etihad Stadium mot FC Shakhtar Donetsk. På slutten av kampen slo Manchester City FC Shakhtar Donetsk 6-0 hjemme. Mange foreldre kjøper sine egne billige fotballdrakter for sine barn.

I første halvdel av kampen, den 13. minutt, scoret Silva foran målet, Manchester City ledet, 1-0! I det 24. minutt scoret Manchester City et straffespark og første halvdel endte. Manchester City 2-0 ledet midlertidig FC Shakhtar Donetsk. I andre omgang vil de to sidene kjempe igjen. Sterling skutt et langt hjørne og Manchester City utvidet ytterligere poengsummen, 3-0! I det 67. minutt fikk dommeren en straffespark, og Jesus gjorde et straffespark. Manchester City dro til neste by, 4-0! Mange fans på Manchester City drakt er veldig spent på scenen. I den 76. minutt, Mahrez volleyed i nettet, forseglet Manchester City seieren, 5-0!

På slutten av skadetiden tok Jesus Mahrez-passet og scoret et mål for å fullføre hat-tricket. Manchester City scoret igjen, 6-0! På slutten av kampen slo Manchester City FC Shakhtar Donetsk 6-0.