Choď na obsah Choď na menu

Manchester City 3-0 vinner over Fulham

I den femte runden i den engelske Premier League spilte forsvarsmesteren Manchester City seg hjemme mot Fulham. Til slutt tok Manchester City 3-0 Fulham og vant to fortløpende seire. Watford, som midlertidig presset ut et mindre spill, rangert tredje. Sett på billige fotballdrakter for å bli med i dette spillet.

Da dommeren fløyte, begynte spillet offisielt. Fulham tok ledelsen ved å sparke ballen. I andre minutt av spillet, gjorde Manchester City en jevn kontring, og Sane scoret sitt første mål for sesongen, Manchester City hjemme 1-0Fulham! I den 21. minutt la David Silva til iskrem på kaken og Manchester City ledet 2-0 i halvparten. På slutten av første halvår ledet Manchester City 2-0 Fulham. Ved begynnelsen av andre halvdel traff Manchester City seg i halvtime. I den 47. minutt scorede Sterling på nr. 7-Billige Manchester City drakt et annet poeng. Manchester City3-0! Manchester City har en stor ledelse! Deretter har ingen av sidene oppnådd prosessen. Manchester City beseiret enkelt Fulham FC 3-0.

Som Manchester City-trener Guardiola var ikke fornøyd, var lagspilleren veldig sint, han beordret å avbryte den opprinnelige post-match-ferien, og forandret seg til å trene.