Choď na obsah Choď na menu

Juventus vinner FC Bayern München

2018 i USA holdt International Champions Cup i Philadelphia for å starte et slagsmål, Serie A-jenter Juventus mot Bundesliga overlord FC Bayern München. Juventus tenåring Favilli scoret 2 mål før slutten av første halvår. Tusenvis av fans i billige fotballdrakter ble overrasket over dette. Juventus 2-0 vinner FC Bayern München vinne. Juventus er innbydende døren.

I første omgang dominerte FC Bayern München ballen og målmesteren Ulreich i FC Bayern München gjorde et dødelig pass. Juventus 21-årige tenåring Favilli lyktes i 32. minutt midt i straffespark, Juventus1-0FC Bayern München. I det 40. minutt laget Juventus et langt pass på bakkanten. Favilli, som hadde på seg en Juventus drakt, brøt i venstre side av straffesparket og møtte Ulrichi med et skudd i nærheten av Juventus 2-0FC Bayern München. Begge sidene endte 2-0 i første omgang. I andre omgang, den andre halvdelen av spillet, er de to sidene lett å kjempe. Ikke scoret, og kampen endte med 2-0.

Etter hele spillet så vi de fantastiske ferdighetene til ung tenåring Favilli. La oss se ham annerledes. Her ønsker vi ham lykke til.