Choď na obsah Choď na menu

Arsenal FA Cup-kvalifisering

Arsenal og Leeds United F.C. avholdt tredje runde i FA-cupen 2019/20 i sesongen 2019/20. Arsenal og Leeds United F.C. konkurrerte på Emirates Stadium. Arsenal vant 1-0 med et skudd i andre omgang. Tusenvis av fans i billige fotballdrakter jublet seieren. Arsenal fortsatte med å vinne.

I løpet av de siste kampene har Arsenal vært vinneren av hver kamp. Arsenal gikk imidlertid ikke bra denne gangen. Etter at Leeds åpnet spillet, var offensiven hovedoffensiven, og ingen av sidene scoret. I 1. omgang scoret begge sider 0-0. I andre omgang brøt Arsenal dødelinja i det 55. minutt. Nelson, iført en Arsenal drakt, scoret kampens eneste mål. Siden den gang møtte de to sidene hard konfrontasjon, Arsenal opprettholdt seieren til slutt.

Arsenals samlede ytelse i dette spillet var ikke veldig bra, men i det kritiske øyeblikket opprettholdt de fremdeles seiervinneren. Det er også en mulighet for Arsenal å bli FA-cupmester.