Choď na obsah Choď na menu

Manchester United er lik poengsummen i stopptiden

I 2018/2019 sesongen startet en Premier League i den 24. runde på Old Trafford. Hele fordelen av Burnley FC ble scoret av Pogba i de siste minuttene. Stoppetiden var Lindelöf for Manchester United. Match poengsummen. Det var veldig spennende å la scenen ha på seg Manchester United billige fotballdrakter.

Etter åpningen tok Manchester United ledelsen. Men ingen av dem scoret. De to sidene gjorde ikke prestasjoner i første halvår. Halvtid, Manchester United0-0Burnley FC. I andre halvdel av spillet hjalp Burnley FC-spillere Barnes med et vellykket skudd, Manchester United 0-1Burnley FC. I 81. minutt mistet Manchester United et annet mål. Manchester United ble uriktig forsvaret i det begrensede området. Manchester United 0-2 Burnley FC. I de siste minuttene ble Manchester United-spilleren satt ned for en straff og Pogba i nummer 6-Manchester United drakt. Etter å ha gjenopprettet ett punkt, gikk begge parter inn i stoppfasen. Lindelöf gjorde mål og Manchester United klarte 2-2 med Burnley FC.

Til slutt vunnet Manchester United 2-2 hjemmeholdet med Burnley FC cheers av Manchester United fans.