Choď na obsah Choď na menu

Manchester United3-3 uavgjort med Sheffield United

Manchester United har vært i den 13. runden i Premier League og er for tiden rangert som 9. plass i Premier League. I den siste runden utfordret Manchester United Sheffield United og begge sider bidro til en fantastisk målkamp til fansen. Manchester United endte med en tre-mot-tre-kamp mot Sheffield United med to mål bak. Her har vi forberedt billige fotballdrakter.

Manchester United denne sesongen har fortsatt å falle ned på banen. Sheffield United, som er aggressiv hjemme, viste sin sterke offensiv. I det 19. minutt av kampen tok Sheffield United en 1-0 ledelse. I det 52. minutt av andre omgang utvidet Sheffield United ledelsen. I det 72. minutt trakk Manchester United en by tilbake. På 77 minutter utlignet Manchester United scoringen. Rashford 3-2 iført Manchester United drakt snudde poengsummen for Manchester United. I kampens siste minutt utlignet Sheffield United, Sheffield United 3: 3-uavgjort Manchester United.

De tre målene i dette spillet beviser potensialet for unge tenåringer, og Solskjær er fremdeles veldig effektiv når det gjelder å trene unge mennesker.