Choď na obsah Choď na menu

Spania oppvarming match 1-0 Tunisia

I den internasjonale fotballoppvarmingen, spilte Spania mot Tunisia, og Spania beseiret Tunisia 1-0. Dette er også et bra sted å bære en spansk VM 2018 fotballdrakter.

Det spanske landslaget okkupert en dominerende stilling på retten. I første omgang angrep de to sidene og forsvarte hverandre. Spanias besittelse av ballen oversteg 70%. Tunasiens støtende kvalitet var imidlertid enda høyere. De savnet også en mulighet til å score et mål. I første omgang scoret hver side ikke det andre målet. I andre omgang spilte Costa seg av benken og assisterte. Aspas iført en VM 2018 Spania drakt brøt døddommen. Aspas brast inn i spillet for å score det eneste målet. Til slutt gjorde Spania en 1-0-seier over Tunisia.

Det vil være noen dager før VM, og alle landslagene har i utgangspunktet kommet til Russland for å forberede seg til første runde av VM. Her gratulerer vi dem med å få et godt resultat.