Choď na obsah Choď na menu

Russland vil fremme gruppestadiet

Vertens re-debut markerer andre runde av dagens runde i cup-gruppespillkonkurransen, da verten av Russland igjen slo Egypt 3-1, trakk denne posten også dypt mange foreldre til å kjøpe VM 2018 fotballdrakter for sine barn å støtte ballen deres team.

Salah startet endelig sin VM-debut i dette spillet. Begge sidene fikk ingen ledelse i første omgang. I andre halvdel ble Egypt kaptein Fateh forstyrret av Kyuba. Da han gjorde klaring, sendte han ved et uhell ballen til sitt eget mål. Russland var 1-0. Russland tok ledelsen i 59. og 62. minutt. Russland scoret 3: 0 med Chelyshev og Juba mål. Dette spillresultatet er veldig spennende for mange fans som har på seg VM 2018 Russland drak. I det 73. minutt gjorde Salah et straffespark og gjorde en straff, men det var for sent, og det russiske laget vunnet endelig den andre gruppekampen 3: 1.

Det er ikke noe problem at Russland, med en poengsum på 6 poeng og en poengsum på 7 mål, har nådd topp 16. Jeg tror dette vil gjøre mange fans som støtter Russland opphisset.