Choď na obsah Choď na menu

Werner hjelper med å vinne tyskerne

For landsholdet som kommer inn i VM, før de starter VM i Russland, vil det bli flere internasjonale oppvarmingsvennlige kamper. Som en forsvarende mester, spilte Tyskland laget mot Saudi-Arabia i en internasjonal vennlig kamp,det tyske laget Bayer Arena i Leverkusen 2-1 vinner over det asiatiske laget Saudi Arabia. Her har vi laget en VM 2018 fotballdrakter og du kan følge oss.

I 8 minutter av kampen scoret Werner først for å score et poeng for det tyske laget. Dette er den 8. ballen som Werner scoret på vegne av landslaget. I 43 minutter tidlig i kampen, under forstyrrelser av Werner og Müller på VM 2018 Tyskland drakt, gjorde Saudi-forsvareren Omar Hawsawi utilsiktet Oolong, 2-0, det tyske laget for å utvide ledelsen. Foreløpig to mål fører. I det 84. minutt sendte Khedira et poeng og scoret for Jassim. Til slutt slo det tyske laget Saudi Arabia 2-1 hjemme og vant den første seieren på nesten 7 oppvarmings kamper.

Det tyske laget vant fire verdensmesterskap i historien. Jeg tror det er tusenvis av fans som støtter det. For mange av dette VM, vil de bli ventet å vinne mesterskapet.