Choď na obsah Choď na menu

Chelsea hjemme Lectra Brighton & Hove Albion

I den 27. runden i Premier League ble det holdt en rematch på Stamford Bridge. Chelsea spilte mot Brighton & Hove Albion. Blues-fansen gleder seg til seieren. Det er ubestridelig at spillere som har på billige fotballdrakter jobber hardt for dette spillet. Hazard og Kante kom tilbake til startlinjen, og Odoi innledet den første Premier League karrieren.

På slutten av første halvår tok Chelsea ledelsen i første omgang med et mål på 1-0 med Giroud. I andre omgang utvidet Chelsea ledelsen, og Hazard brøt motstandernes forsvar og oppnådde lett 2-0. Ta opp. Chelsea-fans håper fortsatt å ha på seg Chelsea drakt Hazard for å bli i Chelsea. I 63. minutt scoret Hazard to ganger for å hjelpe Chik og igjen utvidet poengsummen for laget. Etter at de to sidene ikke gjorde et tre, ble poenget låst på 3-0.

Chelsea slo Brighton & Hove Albion 3-0 hjemme. Chelsea steg til femte plass i Premier League.