Choď na obsah Choď na menu

Barcelona får en god start

Barcelona mottok utfordringen med Deportivo Alavés på Camp Nou i første runde. Messias første utstilling etter verdensmesterskapet tiltrekker seg også mange fanses oppmerksomhet. Selvfølgelig, som Messi, en talentfull stjerne, vil mange fans forberede en billige fotballdrakter for sitt spill.

I første halvdel av kampen gjorde ingen av sidene et gjennombrudd. Men kampen gikk til andre omgang, og Messi benyttet seg av et frispark for å bryte dødsfallet til Barcelona. I det 64. minutt sparket Messi ballen og fotballen gikk rett inn i nettet. Det er verdt å nevne at dette målet er det 6000. La Liga-målet i Barcelona-historien. I det 83. minutt krysser Coutinho over venstresiden, og Barcelona 2: 0 utvider poengsummen. Før kampen avsluttet, scoret Messi igjen to ganger og vendte seg til et lavt skudd. Messi hadde en Billige FC Barcelona drakt og scoret to mål i første runde av Barcelonas nye sesong. Beseiret Deportivo Alavés. 3: 0 slo motstanderen og gjorde en god start.

For Messi er denne sommeren utvilsomt litt ubehagelig. Men fra dette spillet, er Messi etter at han har returnert til Barcelona fortsatt kongen av alle lag.