Choď na obsah Choď na menu

Manchester United2-1 Leicester City

I sesongen 2018-19 startet Premier League den første runden i Old Trafford, og Manchester United spilte på Leicester City. Supporterne har allerede brukt billige fotballdrakter av den nye sesongen i konkurransen. På slutten av kampen slo Manchester United motstanderen 2-1 hjemme og gjorde en god start på den nye sesongen.

Den nye sesongens Premier League er i ferd med å sparke. Manchester Uniteds hovedlinje i sommer har ikke endret seg mye. I første omgang slo Pogba en lynbolt, Dehea reddet brannen, og Manchester United ledet midlertidig Leicester City 1-0. Pogba ble også fortjent det beste i spillet. Pogbas vellykkede ytelse tillot også at fans kunne ha på seg en Billige Manchester United drakt. I andre omgang scoret Luke Shaw en liten vinkel for å utvide poengsummen og hjelpe Manchester United til å utvide sin ledelse. I spillet til stoppetiden brøt Vardy tilbake til byen, Manchester United endelig avsluttet spillet, Manchester United slo motstanderen 2-1 hjemme, og oppnådde en god start for den nye sesongen.

På slutten av kampen, Pogba scoret et mål, Luke Shaw scoret en liten vinkel, Vardy brøt døren i en provisorisk tid, Manchester United 2-1 Leicester City.