Choď na obsah Choď na menu

Etter 20 år, VM

I finalen i Russlands VM i 2018 konkurrerte det franske laget og det kroatiske laget mellom de to nasjonale lagene for mesterskapet. Fans med VM 2018 fotballdrakter ser frem til deres spill. Etter 90 minutters hård konkurranse slo det franske laget Kroatia 4-2.

I begynnelsen av spillet spilte de to lagene veldig forsiktig. Imidlertid i 18 minutter av kampen, Mandžukić fra Kroatia i første omgang, ledet ballen og savnet ballen i egen dør, sendte oolong-gaven, Perišić skjøt i det begrensede området for å knytte det kroatiske laget, da Perišić håndball i det begrensede området På straffesparket, Griezmann iført en VM 2018 Frankrike drakt, utvidet Mbappé poengene til det franske laget, og Mandžukić savnet målet for det kroatiske laget for å redde ansiktet. På slutten av kampen vant det franske laget 4-2 den endelige seieren.

Sluttresultatet er fastsatt til 4: 2. Den Gallic Rooster vant VM for andre gang etter 20 år.