Choď na obsah Choď na menu

Liverpool1 er bedre enn 1Chelsea

I den svenske runden av den engelske Premier League ble det holdt en konkurranse mellom gigantene. Chelsea spilte mot Liverpool på Stamford Bridge. Selvfølgelig vil disse to klubber, som toppklubber i Premier League fotball, alltid tiltrekke mange fans med billige fotballdrakter å juble for dem.

I begynnelsen av første halvår var Chelsea den første som sparket ballen. I løpet av 25 minutter av kampen scoret Hazard et lavt skudd fra straffespark og Chelsea åpnet rekorden 1-0. Etter at de to sidene ikke tok avgjørelse, avsluttet første halvdel av kampen, Chelsea1-0 midlertidig foran Liverpool. Andre omgang begynte og Liverpool sparket av. Etter hard konkurranse oppnådde de to sidene ikke resultater for sitt lag. Men i siste øyeblikk av kampen traff Sturridge et langt skudd, og Chelsea ble levelet av Liverpool. Kulen hilste også fansen som hadde på seg Billige Liverpool drakt på banen.

På slutten av kampen trekker Chelsea 1-1 mot Liverpool.