Choď na obsah Choď na menu

Målvakt kaster ballen til Real Madrid

I UEFA Champions League, uten mål i første omgang, dro Liverpool-keeper Karius ballen i andre omgang og ga Benzema et mål! Dette overrasket mange billige fotballdrakter fans. Ingen ville trodd at Karius ville kaste denne ballen tilfeldig og la Benzema score ett mål. Real Madrid ledet Liverpool 1-0!

Dette er definitivt det mest uforståelige målet i Champions League-finalenes historie. Liverpool-keeper Karius denne selvmordsfeilen vil uunngåelig bli mange folkens vitser. La også Liverpool-mesterskapet trone. Dette er ikke den eneste feilen til Karius i spillet. I tilfelle at de to sidene var 2-1, sendte Karius, målvakten til 1-Liverpool drakt, ballen igjen til Real Madrid. Karius hoppet ut av hånden og gjorde en feil. Ballen lekket bak hendene og smeltet inn i inngangsdøren. Liverpool 1-3 var bak og situasjonen var borte.

På slutten av kampen trakk Karius på banen, gråt og kastet tårer og unnskyldte seg til Liverpool-fansen. Det ble rørt at Liverpool-fans ikke rystet ham, men oppmuntret ham. Fans kan tilgi Karius, men han vil aldri tilgi seg for denne feilen.