Choď na obsah Choď na menu

FC Bayern München ut av nedgangen

FC Bayern München har alltid vært en nedgang i ligaen, som sesongens forsvarsmester FC Bayern München, er sesongens prestasjon ikke tilfredsstillende. I tredje runde av UEFA Champions League-gruppespillet, slått FC Bayern München Athen AEK 2-0 og innledet to fortløpende seire. Gi mye oppmuntring til mange fans i billige fotballdrakter.

FC Bayern München beseiret VfL Wolfsburg 3: 1 i siste runde og vant de fem første spillene. Selv om det var et borte spill, tok FC Bayern München, som hadde en god posisjon, initiativet fra begynnelsen. Første omgang var 0-0. Etter andre halvdel av kampen brøt FC Bayern München til slutt dødsløpet i det 61. minutt. FC Bayern München leder 1: 0. To minutter senere utvidet FC Bayern München sin ledelse. I spillet presset Lewandowski, som hadde på seg en FC Bayern München drakt, det tomme målet og rewrote poengsummen til 2: 0. Poengsummen ble også holdt til slutt.

FC Bayern München 2: 0 Athens AEK ønsker velkommen to påfølgende seire, FC Bayern Münchens fremragende prestasjon i Champions League, er også mange fans glade.