Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain tar syv seire på rad

Paris Saint-Germain utfordret FC Nantes Atlantique i bortekamp. De to lagene har fortsatt et stort gap i styrke, så det er ingen spenning om utfallet. Mbappé, iført en billige fotballdrakter, bidro med store bidrag for å hjelpe Paris Saint-Germain med å slå FC Nantes Atlantique 3-0 i bortekampen, og vant sju seire på rad mens han fortsatte å lede tabellen.

I begynnelsen av første omgang av kampen hadde ingen av sidene rekord. I begynnelsen av andre omgang byttet de to sidene side. Paris Saint-Germain åpnet rekorden og tok ledelsen. I det 65. minutt scoret Mbappé sitt eget straffespark og stillingen ble 2-0. Mange fans i Paris Saint-Germain drakt har sett seiersgrunnen. I det 89. minutt sikret Paris Saint-Germain seieren. Sarabia snappet opp ballen og skjøt og scoret. Paris Saint-Germain ledet FC Nantes Atlantique 3-0!

På slutten av kampen beseiret Paris Saint-Germain endelig motstanderen 3-0 FC Nantes Atlantique og fullførte ligaen 7 seire på rad.