Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain 5-1 seier over Montpellier Hérault

I den 17. runde av den franske fotballkampen i 2018-2019 sesongen, spilte den franske league to omganger den 20., og Paris Saint-Germain spilte mot Montpellier Hérault. Tusenvis av fans kledd i billige fotballdrakter jublet på scenen.

Ved starten av første halvår assisterte Alves da Silva Kurzawa med en header og hans første mål for sesongen var Paris Saint-Germain. Molay skår et frispark og målet ble scoret av Di María. Første omgang var Paris Saint-Germain 2-1Montpellier Hérault. Den andre halvdelen var lett å kjempe. Paris Saint-Germain åpnet ild i andre omgang og scoret tre mål på seks minutter. Paris Saint-Germain slo Montpellier Hérault. Til slutt vant Paris Saint-Germain en 5: 1-seier. Jeg var veldig fornøyd med fansen til Paris Saint-Germain som var stolte av deres Paris Saint-Germain drakt.

Paris Saint-Germain Denne sesongen har ligaen vunnet hjemme, og de er nå 15 poeng foran Lille i det andre spillet.