Choď na obsah Choď na menu

Liverpool slo Leicester City F.C. 3-0

I den niende runden av Premier League 2020/21 ble fokus for spillet lansert på Anfield Stadium, med Liverpool som spilte Leicester City F.C. hjemme. Fans med billige fotballdrakter ser på dette spillet. Til slutt, avhengig av Liverpools hjemmebane fordel, slo Liverpool Leicester City F.C. 3-0 hjemme, og Liverpool vant 5 hjemmekamper på rad hjemme.

I begynnelsen av spillet lanserte Liverpool en sterk offensiv. I det 27. minutt tok Liverpool ledelsen, Liverpool 1-0. I det 41. minutt utvidet Liverpool ledelsen. 2-0. Spillerne i Liverpool drakt kjemper hardt for laget sitt. I andre omgang var siden lett å kjempe. I det 86. minutt tok Milner et hjørnespark og Firmino nådde nederste venstre hjørne fra 10 meter, 3-0.

På slutten av kampen slo Liverpool Leicester City F.C. 3-0. La oss heie og applaudere seieren deres.