Choď na obsah Choď na menu

Ronaldo hjelper Juventus å vinne hjemme

I den 35. runde i Serie A spilte Juventus mot Torino i samme by. Spillere som har på billige fotballdrakter, viser sitt beste i spillet. Til slutt hadde Juventus, som allerede hadde vunnet mesterskapet på forhånd, hatt en 1-1 draw i nåværende runde.

For Juventus har det ikke vært noe press på Serie A-mesteren Juventus. Etter 18 minutter tok Lukic en vellykket skudd, og Torino tok en 1-0 ledelse. Første halvdel av Juventus0-1 var bak. Den andre halvdelen er lett å kjempe. I det 84. minutt scoret Ronaldo en vellykket overskrift. Juventus utlignet poengsummen. Fans med Juventus drakt vinker flagg for å feire Ronaldo's mål. Etter det har ingen av sidene gjort noen prestasjoner. Poengsummen er låst på 1-1.

Selv om Juventus 'offensiv er sterk. Men til slutt holdt jeg fremdeles kampen.