Choď na obsah Choď na menu

Liverpool 3-1 reverserer Burnley FC

I 15. runde i Premier League 2018-2019 konkurrerte de på Tefmore Stadium. De var ubeseiret i 14 runder og rangerte andre i stillingen. I denne tiden scoret Firmino Salah assisterer, Liverpool 3-1 reverserte Burnley FC. Tilhengerne som var på scenen med røde billige fotballdrakter, hilste på.

I begynnelsen av kampen gjorde begge sidene ikke et gjennombrudd i første omgang. På slutten av første halvår opprettholdt Liverpool og Burnley FC en 0-0-poengsum for å komme inn i pause. Den andre halvdelen er lett å kjempe. I det 54. minutt tok Burnley FC ledelsen, Barnes klarte ikke å skyte, og Cork gjorde et nytt skudd, 1-0! I det 62. minutt utlignet Liverpool seg, Milner brøt straffområdet 1-1! I 69. minutt overhaler Liverpool poengsummen, og Firmino treffer nettet midt på veien, 2-1! Begge partiene kom inn i stoppfasen. I første minuttet av stoppetiden forsvant Liverpool seieren, og Salah assisterte Shaqiri i nr. 11-Liverpool drakt for å skyte med hell. 3-1!

Til slutt vendte Liverpool 3-1 tilbake til Burnley FC. Liverpool opprettholdt 15 ubeseirede poster i Premier League.