Choď na obsah Choď na menu

Borussia Dortmund 2-2 uavgjort med Frankfurt

Frankfurt har en god hjemmefeltevne og Borussia Dortmund kommer til å utfordre Frankfurt, noe som vil være en tøff utfordring. Tusenvis av fans på scenen heier på dem i sine respektive lag billige fotballdrakter. I Bundesliga, Borussia Dortmund, er prestasjonen de siste årene åpenbar for alle, lagets samlede styrke er over Frankfurt. Dessverre endte Borussia Dortmund 2: 2 Frankfurt.

I første omgang tok Borussia Dortmund ledelsen med å lede an, Borussia Dortmund1-0Frankfurt. Andre omgang tok slutt, og Frankfurt utlignet scoringen. Første halvdel av de to sidene 1-1 uavgjort. Hvis du vil støtte dem, kan du kjøpe en Borussia Dortmund drakt for å se på spillet. I andre omgang, den enkle sidekampen, gikk spillet til 65 minutter, Borussia Dortmund tok igjen ledelsen. I det 87. minutt gjorde Delaney et eget mål, og til slutt Borussia Dortmund 2: 2 Frankfurt.

Selv om Borussia Dortmund viste en god holdning. Til slutt var det imidlertid et veldig beklagelig uavgjort.