Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain trekker Monaco 3-3

Ligue 1 har nådd 20. runde, og den franske lederen Paris Saint-Germain vender mot Monaco. Den lysende stjernen i dette spillet, Neymar, ble han MVP for spillet med to mål og en motstanders eget mål. Dette er grunnen til at Neymar-billige fotballdrakter er så populær. Til slutt bandt de to sidene 3-3. Etter denne omgangen toppet Paris Saint-Germain, som tapte ett spill, listen med 46 poeng og var 5 poeng foran andreplassen Olympique Marseille.

I begynnelsen av spillet tok Neymar ledelsen på laget. Imidlertid trakk Monaco seg tilbake etter noen minutter. Snart forbikjørte Monaco scoringen. Etter 24 minutter gjorde Neymar et motstandende mål. Paris Saint-Germain bandt scoringen. På 40 minutter fikk Paris Saint-Germain et straffespark. Neymar, iført nr. 10-Paris Saint-Germain drakt, gjorde straffen. Paris Saint-Germain leder igjen. I andre omgang scoret Monaco det eneste målet i andre omgang. Stillingen til begge sider låses på 3-3.

På slutten av spillet ble Paris Saint-Germain bundet 3-3 av Monaco.