Choď na obsah Choď na menu

Chelsea vinner 0-1 nederlag Tottenham Hotspur

Den første runden i 2018/19 sesongen av semifinalen i den engelske league-cupen i Wembley Stadium, Chelsea to nøytrale kolonne 0-1, fikk Tottenham Hotspur. Chelsea denne sesongen, Tottenham Hotspur var ubeseiret, og dette tapet er utvilsomt et dødelig slag for Sarri, som har som mål å lede laget. Mange fans er lei for dem, fans i billige fotballdrakter er ivrige etter å vinne.

Tottenham Hotspur tok ledelsen i det 26. minutt, og Kane, som var vellykket i offside, ble kastet ned. Kane tok straffen og lyktes. Det eneste målet i spillet. Med tapet til Tottenham Hotspur led de også det første nederlaget på nesten fem kamper i hver hendelse, mens deres tre-spill-vinnende stripe også ble avsluttet. Vil dette laget iført en blå Chelsea drakt bli en tittel for mesterskapet? Chelseas siste stat er også veldig varmt, men tapet av denne kampanjen har gjort dem til å føle seg som et hode.

Etter 90 minutter med hard kamp mellom de to lagene, lochettino lag igjen en gang til slutt, og Kane mål gjorde Tottenham Hotspur ta ledelsen.