Choď na obsah Choď na menu

Bayern München tapte sjansen til å vinne

Bayern München Challenge 1. FSV Mainz 05. Ikke lenge etter kampen lanserte 1. FSV Mainz 05 sin egen kraftige offensiv i billige fotballdrakter! 1-0! 1. FSV Mainz 05 har sjansen til å komme seg videre! I det 36. minutt av spillet utvidet 1. FSV Mainz 05 sin ledelse til 2-0! På slutten av første omgang tapte Bayern München 0-2 mot 1. FSV Mainz 05.

Andre omgang av kampen fortsatte. Bayern München fikk ikke for mange muligheter. Spillerne som har på seg FC Bayern München drakt har ikke klart å bryte gjennom 1. FSV Mainz 05-forsvarslinjen. Imidlertid skapte vår store spillerkjerne Lewand muligheter for laget, 2-1! Bayern München henter målet. Neste gang gjorde ingen av sidene noen prestasjoner, og stillingen var låst til 2-1.

På slutten av kampen tapte Bayern München 1-2 borte mot 1. FSV Mainz 05 og savnet sjansen til å låse Bundesliga-mesteren selv i denne omgangen!