Choď na obsah Choď na menu

Juventus slutter streken

Juventus har vært monopolist av Serie A-tittelen i disse sesongene. Det er derfor så mange fans har fulgt ham i Juventus-billige fotballdrakter. Juventus presterte ikke så bra denne sesongen, og rangerte som nummer to i Serie A-rankingen. Juventus har nå nådd 14. runde. Juventus spiller mot Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL på hjemmebane.

I første halvdel av spillet, i det 20. minutt av spillet, brøt Juventus frispark først, og Juventus ledet 1-0. I det 22. minutt utlignet Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL til stillingen 1-1 Juventus. I andre omgang var det lett å skifte side. I det 47. minutt snudde Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL resultatet, og Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL 2-1 Juventus. I det 67. minutt har Ronaldo, som har gått gjennom fire kamper, bundet scoringen. Juventus fikk straffespark, og Ronaldo hadde på seg Juventus drakt. Ballen gikk rett i nederste venstre hjørne, Juventus 2-2 Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL. Spillrekorden er over.

På slutten av spillet spilte Juventus 2-2 uavgjort med Unione Sportiva Sassuolo Calcio SRL hjemme, og de seks seirene på rad endte.