Choď na obsah Choď na menu

Aguero hjelper Manchester City 2-1 til å slå Bristol City

Manchester Citys utøvelse av en enestående firemannsrom ble truet på tirsdag, men i siste omgang sikret Pep Guardiolas side en 2-1 hjemme seier over Championship side Bristol City i første etappe av League Cup-semifinalen.

Fordelen ble negert 10 minutter inn i andre halvdel, da han hadde på seg en billige fotballdrakter Kevin De Bruyne slo seg hjem etter å ha trukket en rask en-to med Sterling. De to sidene så ut til å fullføre det første bennivået på 1-1, men byens forsørger av sene, vinnende mål levde igjen til legen sin igjen.

Iført Manchester City drakt Sergio Aguero hadde en hodeskudd på slutten av Bernardo Silvas kryss inn i boksen, akkurat som målvakt Frank Fielding lunget fremover med en utstrakt knytnæve, men argentinen var først til stedet og dro hjem for å rive seier fra kjeftene av en dødvann.