Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain4-2 Nîmes OlympiqueI

fjerde runde av Ligue 1 og 2018-19 sesongen, gikk Paris Saint-Germain til Costieres stadion for å utfordre Nimes Olympique. I dette spillet vant Paris Saint-Germain igjen 4-2. Fans i billige fotballdrakter jublet for dette.

I første omgang, 35 minutter, presset Neymar målet og tok ledelsen for Paris Saint-Germain! I 39 minutter scoret Di María et direkte hjørne for å utvide poengsummen for Paris Saint-Germain! Paris Saint-Germain vekk 2-0Nimes Olympique. På slutten av første halvår slo Neymar et skudd, Di María scoret et direkte hjørne, Paris Saint-Germain 2-0Nimes Olympique, som midlertidig ledet bort. Enkel sidekamp,62 minutter, tok Nîmes Olympique tilbake en ball! Nîmes Olympique1-2Paris Saint-Germain. I 67 minutter ble Theo skutt ned av Silva til Savanier for å få et poengsum, Nimes Olympique 2-2Paris Saint-Germain. 78 minutter, med et Billige Paris Saint-Germain drakt Mbappé mål, leder igjen til Paris Saint-Germain! 90 + 2 minutter skyver Cavani skuddet! Paris Saint-Germain4-2Nimes Olympique. 90 + 3 minutter, Mbappé og Nîmes Olympique-spilleren Sa Savanier endelig slått sammen, alle ble sendt ut, og til slutt Paris Saint-Germain4-2Nimes Olympique.

På slutten av kampen slo Nimes Olympique motoren Olympique de Marseille i andre runde, og fortsatte ikke denne flaks. 4-2 tapt til Paris Saint-Germain hjemme.