Choď na obsah Choď na menu

Atlético Madrid 2-0 over Borussia Dortmund

I den fjerde runden i Champions League-kampen, Atlético Madrid vs Borussia Dortmund, klarte Atlético Madrid Borussia Dortmund 2-0 hjemme, og med målene til Saúl og Griezmann vasket vellykket skammen av bortkastet. Fans med billige fotballdrakter jublet for dem.

I spillet var Borussia Dortmunds ytelse flatt. Atlético Madrid benyttet seg av banen. Første halvdel av spillet startet, og de to sidene har ikke gjort et gjennombrudd. Atlético Madrid brøt dødsfallet i det 33. minutt, Filipe brøt ballen inn i det begrensede området, Saúl midtvei fulgte et skudd for å bryte dødsfallet, Atlético Madrid tok ledelsen for å bryte 1-0. Atletico Madrid 80 minutter å utvide poengsummen, Griezmann single-shot sterk lavt lavt nedre høyre hjørne Network access, 2-0. Mange fans på Atlético Madrid drakt er veldig takknemlige for Griezmann. Etter at de to sidene ikke brøt gjennom motstandernes mål, var Atlético Madrid2-0Borussia Dortmund en skam.

Til slutt slo Atlético Madrid Borussia Dortmund 2-0 hjemme. I gruppeplasseringen scoret Atlético Madrid og Borussia Dortmund 9 poeng. Atlético Madrid rangerte andre i gruppen på grunn av målforskjellen.