Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain 4-1 seier over Stade Rennais

I 2018/19 sesongen, den 22. runde av Ligue 1-fokusløpet, den franske giganten Paris Saint-Germain-konkurransen, er fortsatt i gang, Paris Saint-Germain sitter hjemme mot Stade Rennais. Paris Saint-Germain4-1 beseiret Stade Rennais. Fans som bærer Paris Saint-Germain hjemme billige fotballdrakter er jubel og stolt.

I første omgang, i det 7. minutt, åpnet Cavani scoring og scoret målet midt på veien. Paris Saint-Germain tok ledelsen! Paris Saint-Germain 1-0 Stade Rennais. I 28. minutt utlignet Stade Rennais poengsummen og Stade Rennais 1-1 bundet Paris Saint-Germain! Enkel sidestreng, det 60. minutt, Paris Saint-Germain leder igjen! Di María scoret offside mot offside, og Paris Saint-Germain 2-1 leder Stade Rennais! I det 66. minutt gjorde Stade Rennais en feil i bakrommet, da Mbappé scoret enkelt mål, gjorde Paris Saint-Germain et mål, og Paris Saint-Germain3-1 ledet Stade Rennais! I det 71. minutt forsvant Paris Saint-Germain seieren! Mbappé iført No. 7 Paris Saint-Germain drakt gikk ballen og assistert Cavani for å utvide stillingen. 4-1 seier over Stade Rennais.

På slutten av kampen, Paris Saint-Germain 4-1 seier over Stade Rennais, opprettholde dominansen til Ligue 1.