Choď na obsah Choď na menu

Jovitic erstatter Monaco for å reversere Lille

I tilfelle av et mål som er tapt hjemme, beseiret det andreplasserte Monaco-laget i skjorterne Lille i nedrykkssonen i en 2: 1 reversering i 30. runde. Det ubeseirede spillet utvidet til 15 kamper og fortsetter å opprettholde sin fordel over rivaler Marseille og Lyon i Champions League tittelkampen.

Den colombianske angriperen Falcao som savnet i mer enn en måned på grunn av lårskader, kom tilbake til Monaco-laget. Selv om Monaco hadde en dominerende besittelse i besittelse av ballen etter åpningen, var det vanskelig å utgjøre en trussel mot målet om Lille-laget som hadde på seg billige fotballdrakter. Lille snudde seg mot gjesten i det 16. minutt, Mendezs høyre-sidige pass ble revet fra Monaco-forsvaret, og Mosi Bars gjorde det enkelt å skyve fremover foran målet. Monaco målvakt Susakichi lettet deretter Pepe og Mayas tofotede skudd innen et minutt.

Passiv drakter Monaco scoret i det 44. minutt. Bald losset midtbanespilleren Griek's backcourt pass og sendte en nøyaktig rettplugg til den innsatte Ronnie Lopez til tross for det første benet. Skottet ble reddet av Manión og Lopez fulgte med et skudd.

Treneren til Monaco-laget Jardim Jardine erstattet Baldé etter starten av andre halvdel. Denne strategien har vært effektiv. I det 61. minutt, etter å ha mottatt et pass fra Moutinho, angrep Yovitic Meiniao i jerseyen med en Billige AS Monaco drakt 2017/18.

Paris Saint-Germain, som tok ledelsen med en 14-punkts fordel, gjorde også debuten sin den 18.. Det er verdt å nevne at med tanke på de asiatiske fansens visningsbehov, var denne konkurransen planlagt å sparke klokka 13.00 lokal tid.