Choď na obsah Choď na menu

Cavani hjelper PSG 2-1 til å slå Monaco

PSG slår bare Monaco 2-1. "Bare", fordi det kunne ha og burde vært mer.

Dra på en billige fotballdrakter Cavani satte PSG foran 19 minutter inn. Julian Draxler fikk en gjennom-ball og nutmegged Jemerson for å mate spissen, og Cavani omdirigert korset i baksiden av nettet med utsiden av foten.

Bære en Paris Saint-Germain drakt Neymar fordoblet ledelsen like etter halvtime etter at han vant en straff. Den brasilianske begravd spotsparket for en 2-0 ledelse.

Monaco slettet det rene arket med et frispark i det 89. minutt, assistert av en veldig tung avbøyning på baksiden av Kylian Mbappe og inn i øverste høyre hjørne.

PSGs ledelse på toppen av bordet ligger nå på ni poeng, med Lyon som går inn i andre etter at en 5-0-seier over Knicks satte dem i nivå med AS Monaco på poeng og flyttet dem over i måldifferensial.