Choď na obsah Choď na menu

Australia 4-0 Tsjekkia

For å forberede seg på VM, spilte hvert landslag en vennlig kamp før VM for å kunne løpe gjennom det nyopprettede laget. I en VM-oppvarmings kamp, 4-0 seier over det tsjekkiske laget, vant den første seieren i VM-serien med oppvarmings-kamper. Her har vi laget en VM 2018 fotballdrakter.

Lagets fremad Leki, som spilte for Hertha-laget i Berlin, scoret to mål. I første omgang tok Lecky en pause fra dødsfallet for det australske laget i 30 minutter, og scoret et mål i andre omgang. Iscenesatt to ganger i showet, leder Australia 3-0. I VM vil Lecky fortsette å ha på seg VM 2018 Australia drakt. I den siste fasen av spillet, gjorde Australia gaver med sin motstander Oolong. Australia vunnet til slutt en 4-0-seier.

Australia er det hotteste franske laget i det første settet av VM. Jeg tror dette vil gi dem mye press.