Choď na obsah Choď na menu

Er Moussa Messias Frelser?

2018 Russland VM avsluttet den åttende konkurransedagen. I de to spillene som fant sted om natten, vunnet andre runde av det nigerianske laget D 2-0 over Island med Moussa, og dette resultatet levde ikke opp til titusenvis av fans som denne VM 2018 fotballdrakter.

Nesten alle mener at islændinger som vant første runde av VM i Argentina, ikke vil gi noen mulighet til Nigeria. De to sidene brøt imidlertid ikke hverandres dør i offensiven, men situasjonen ble omskrevet på mindre enn fem minutter i andre halvdel av åpningen. Nigeria Quick counterattack, Moses biografi, Musa iført en VM 2018 Nigeria drakt for å stoppe ballen etter et perfekt spark for å bryte ballen, tok Nigeria ledelsen i å bryte dødsfallet. I det 75. minutt i kampen ble målet om det islandske laget brutt igjen. Mussa førte ballen forbi den islandske forsvareren og brøt inn i straffesonen for å hjelpe laget med å slå Island 2-0.

I tillegg til Nigeria er den største mottakeren av denne kampanjen Argentina. Men for Musa vet jeg ikke om Messi kan klare det.