Choď na obsah Choď na menu

Özil debut fra landslaget

I et fokusspill i International Champions Cup i Singapore, spilte Arsenal mot Paris Saint-Germain. Özil, som spilte for Arsenal i Premier League, presenterte sitt første show etter å ha trukket seg fra landslaget og hjulpet Arsenal med å vinne den første posten og scoret ett poeng. Bevist å bevise evnen til å ha Arsenal billige fotballdrakter.

Hovedstyrken til "Paris Saint-Germain" har ennå ikke kommet tilbake etter VM. Denne kampanjen sendte bare en ung oppstilling for å spille. I Arsenal spilte Özil Aubameyang og Mkhitaryan sammen. I den 12. minutt av kampen, ble Arsenal raskt angrepet. Özil traff lett målet foran mål, 1-0, Arsenal scoret ledelsen. I 59 minutter, etter å ha blitt bundet av Paris Saint-Germain1-1. I det neste spillet kom Arsenal inn i fire mål på rad, og poengsummen låst 5-1. Jeg tror det er fans som velger å bære Arsenal Billige Arsenal drakt fordi de er det en utmerket kombinasjon.

På slutten av kampen, Arsenal 5-1 seier over Paris Saint-Germain. Dette er det første spillet etter at Özil kunngjorde sin tilbaketrekking fra det tyske landslaget. Özil oppnådde også gode resultater.