Choď na obsah Choď na menu

VM-oppvarmingskamp England beseirer Nigeria

I en VM-oppvarmingskamp på Wembley Stadium, slo England 2-1. Dette gjorde VM 2018 fotballdrakter England fans gal.

I de første syv minuttene av første halvdel av kampen hjalp Cahill det engelske laget til å score ett poeng for England å ta ledelsen. På slutten av første halvdel av kampen, scoret Kane et annet poeng for England og satte en poengsum på 2-0 for England. Bare to minutter i andre omgang scoret Nigerias Ighalo et mål og gjenvunnet et mål for Nigeria. Stillingen var låst ved 2-1. Kane, iført en VM 2018 England drakt, sa etter kampen: "Vi spilte bra i første omgang, passerte fort og skapte mange muligheter, men i andre halvdel hadde vi noen problemer. De endret formasjonen og ga Vi satte mye press på, selvfølgelig tilpasset vi oss raskt til rytmen, og vi klarte å takle det veldig bra. "

England vil møte Russlands første motstander Tunisia i gruppestadiet den 18. juni. Som fans, ser vi også veldig mye frem til deres forestilling i VM.